Followers

Saturday, 10 January 2015

Petua kulit cerah dan gebu

Hai assalamualaikum..


Cuti sem dah start.. and biasenye kalau kat rumah and dah nak tengahari aku selalu  tak kan lepaskan peluang untuk pergi masak nasi.. haha tapi kalau BM yang betul orang cakap menanak nasi.. nampak macam rajin gilaa kan..

Tapi sebenarnye selain memang suke masak awal.. aku suke basuh beras then air basuh beras tu aku buat basuh muke.. sapu kat muke.. sapu kat tangan.. selain memang bagus untuk buat kulit lembut,cerah, halus dan sewaktu dengannye.. aku boleh rase very close to nature.. sebab rase sejuk dan  segar..

So selain gunekan produk-produk yang ade kat market sekarang, actually care-care tradisional ni pun kite boleh try..(bukan untuk perempuan je,lelaki pun boleh try tau) lagi pun kite tak payah nak takut.. confirm tak ade campuran bahan kimia yang boleh rosakkan kulit kite kalau tersalah pilih kan.. betui dak..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...